TERMENI ȘI CONDIȚII

Website-ul SMART-HR.RO este proprietatea S.C. JOBLEE SRL.
Acceptarea serviciilor
Serviciile website-ului "SMART-HR.RO" (denumit în continuare “SMART-HR.RO” sau “site-ul nostru”) sunt oferite de S.C. JOBLEE SRL (denumita în continuare “JOBLEE”) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.
Prin bifarea căsuței “Accept termenii și condițiile” va declarați acordul dvs. cu privire la prezentele condiții ale site-ului nostru. Eventualele condiții pe care utilizatorul ar dori să le impună termenilor și condițiilor acestui site sunt automat excluse și nu vor fi recunoscute de către JOBLEE.
Utilizare permisă
Utilizatorul este de acord că are autorizație din partea JOBLEE numai de a vizita și/sau sa deține o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul său personal și că nu va duplica, descărca, publica, modifica sau distribui în alt fel materialul de pe acest website pentru alt scop decât acela de a revizualiza informații privind evenimente, pentru uz personal sau pentru a achiziționa bilete pentru uzul său personal, cu excepția autorizprii speciale din partea JOBLEE de a proceda astfel. Conținutul și software-ul de pe acest website sunt proprietatea JOBLEE și/sau a furnizorilor săi și sunt protejate de legile române și internaționale de copyright.
Descrierea serviciilor oferite - Condiții
JOBLEE oferă – spre vânzare - bilete, abonamente, vouchere, pentru evenimente organizate, indoor sau în aer liber utilizatorilor înregistrați sau neînregistrați pe SMART-HR.RO, în schimbul achitării acestor bilete prin următoarele mijloace de plată: plata on-line cu card-ul. Biletele comandate sau achitate prin intermediul SMART-HR.RO vor fi trimise prin posta electronică (email) în maxim 2 zile lucrătoare.
Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa participarea la evenimente pentru angajatorii care nu îsi îndeplinesc obligațiile contractuale. 
Nu se vor vinde/înmâna bilete persoanelor care nu au efectuat în prealabil o comandă de bilete la respectivul eveniment prin intermediul SMART-HR.RO
Nu se vor vinde/înmâna bilete persoanelor care nu fac dovada plății sau care nu și-au trecut corect sau complet datele în formularul de înscriere.
În cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, leadersinbluejeans.point-consulting.ro își rezervă dreptul de a le anula.
Organizatorul prin intermediul SMART-HR.RO își rezervă dreptul de a limita numărul de bilete per comanda sau/și CNP sau/și adresa de livrare în funcție de tipul evenimentului. Totodată, Organizatorul prin intermediul SMART-HR.RO își rezervă dreptul de a anula orice comandă suspicioasă ce ar putea fi urmată de revânzarea biletelor achiziționate.

Prelucrarea datelor personale
Pentru a participa la un eveniment organizat de JOBLEE este necesar ca vizitatorii să furnizeze o serie de date personale în legatură, dar nelimitându-se la: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon, aptitudini și cunoștințe profesionale, experiență profesională etc.
Aceste date vor fi procesate de JOBLEE în vederea organizării evenimentelor noastre și targetării vizitatorilor în funcție de nevoile partenerilor participanți.
Partenerii participanti vor avea access la datele cu caracter personal furnizate în formularul de înscriere, doar în măsura în care vizitatorul va aplica la unul dintre job-urile listate și în vederea interacțiunii cu aceștia sau pentru a participa la concursurile organizate în zona Fun Plaza și a primi premiul/premiile câștigate.
Datele cu caracter personal, astfel culese vor putea fi procesate și stocate de partenerii participanți doar având ca scop selecția și recrutarea și pentru o perioadă maximă de 6 luni.
Pentru detalii suplimentare privind regulile de procesare și stocare a datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați “Politica de confidențialitate” de pe siteul SMART-HR.RO
Denunțarea garanțiilor
JOBLEE își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor SMART-HR.RO. De asemenea, JOBLEE nu ofera nici o garanție în cazul oricăror consecinte care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor SMART-HR.RO sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința JOBLEE.
JOBLEE nu își asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri, amânări sau anulări ale evenimentului pentru care au fost plătite taxe de participare și restricționări impuse de institutii ale statului.
Limitarea răspunderilor
JOBLEE nu își asuma sub nicio formă și în nici un sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe leadersinbluejeans.point-consulting.ro sau care au orice alt tip de legătură (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
Retur bilete și Rambursare contravaloare bilete
Amânare sau anulare eveniment:
1. În cazul amânării (data și/sau ora), schimbare locație sau modificare participanți sau în cazul anulării unui eveniment se aplica regulile menționate în secțiunea “Retur bilete”.
2. SMART-HR.RO va înștiința prin afisarea pe SMART-HR.RO si/sau prin e-mail toți clienții despre condițiile de returnare a biletelor și de recuperare a contravalorii acestora.
3. În cazul amânării unui eveniment, aveți posibilitatea de a va anula comanda sau puteți păstra comanda.
4. În cazul retururilor de bilete SMART-HR.RO va returna doar contravaloarea biletelor; celelalte costuri suplimentare (de ex, dar fără a se limita la: costuri de transport - curier sau poștă -, comisioane și speze bancare, taxe de procesare/management a biletelor conform condițiilor de vânzare Leadersinbluejeans.point-consulting.ro, servicii adiacente și deja prestate pentru intrarea în posesie a biletelor) nu se vor rambursa/deconta.
Dreptul de retragere din contract
1. SMART-HR.RO vinde bilete pentru evenimente care se incadreaza în activități și servicii; drept urmare, în conformitate cu prevederile art.16 lit.l) din OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, pentru vânzarea de bilete pentru spectacole sau evenimente, cumpărătorii nu își pot exercita dreptul de retragere din contractele de vânzare-cumpărare a biletelor încheiate la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în cazul în care cumpărătorul a efectuat o comandă sau din contractele de vânzare-cumpărare a biletelor executate la distanță sau în afara spațiilor comerciale, în termenul de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia biletelor, prevăzut de legislația în vigoare.
2. Nu se acceptă returnarea biletelor și/sau solicitarea rambursării contravalorii acestora  pentru biletele comandate, achitate, livrate și valabile pentru un eveniment care se va desfășura conform programului anunțat (data și ora), locație și participanți și/sau nu a avut anunțată nicio modificare privind programul initial (dată și oră), schimbare locație sau modificare/retragere participanți anunțați initial.
Prelucrarea si stocarea datelor personale
Pentru a participa la un eveniment organizat de JOBLEE este necesar ca vizitatorii sa furnizeze o serie de date personale in legatura, dar nelimitandu-se la: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, aptitudini si cunostinte profesionale, experienta profesionala etc.
Aceste date vor fi procesate de JOBLEE in vederea organizarii evenimentelor si targetarii vizitatorilor in functie de nevoile partenerilor participanti.
Partenerii participanti vor avea access la datele cu caracter personal furnizate in formularul de inscriere, doar in masura in care vizitatorul va permite asta prin scanarea QR codului alocat in vederea interactiunii cu acestia sau pentru a putea achizitiona produse de larg consum distribuite in interiorul locatiei evenimentului, precum si pentru a participa la concursurile cu premii organizate.
Datele cu caracter personale, astfel culese vor putea fi procesate si stocate de partenerii participanti doar avand ca scop selectia si recrutarea si pentru o perioada maxima de 6 luni.
Pentru detalii suplimentare privind regulile de procesare si stocare a datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati “Politica de confidentialitate” de pe SMART-HR.RO

Denunțarea garanțiilor
JOBLEE își exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanții pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii serviciilor SMART-HR.RO. De asemenea, JOBLEE nu ofera nici o garanție în cazul oricăror consecinte care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor leadersinbluejeans.point-consulting.ro sau întârzierea informațiilor datorate unor cauze independente de voința JOBLEE.
JOBLEE nu își asumă răspunderea pentru eventualele întârzieri, amânări sau anulări ale evenimentului pentru care au fost cumpărate biletele și restricționări impuse de institutii ale statului (privind numărul de bilete ce pot fi cumparate de o persoană sau persoane individuale supuse unor restricționări legale, alte restricționări).
Limitarea răspunderilor
JOBLEE nu își asuma sub nicio formă și în nici un sens răspunderea pentru conținutul site-urilor care au link-uri pe SMART-HR.RO sau care au orice alt tip de legătură (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
JOBLEE nu își asuma sub nicio formă și în nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul leadersinbluejeans.point-consulting.ro.

Condiții finale
Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa, atunci când acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
JOBLEE își rezervă dreptul de a modifica în orice moment “Termenii și condițiile” fără o notificare prealabilă.
JOBLEE poate restricționa accesul oricărui utilizator care nu respectă una dintre condițiile de mai sus. De asemenea, JOBLEE poate alege în orice moment încetarea furnizării serviciilor oferite pe site-ul leadersinbluejeans.point-consulting.ro.
Acuratețea, integralitatea și actualitatea informatiei
Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea și integralitatea informației de pe acest website, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile pe acest website nu sunt exacte sau complete. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul dumneavoastră risc. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră de a monitoriza orice modificări ale materialului și informațiilor de pe acest website.
Drepturi de proprietate intelectuală
Toate drepturile de autor, mărcile și orice alte drepturi de proprietate intelectuală din toate textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt proprietatea JOBLEE SRL  sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului de drept.
Aveti dreptul să parcurgeti acest website, să reproduceti portiuni prin imprimare, descărcare pe un hard disk sau să le distribuiți altor indivizi. Acestea se pot face doar cu condiția să păstrați intacte toate drepturile de autor și alte insemne de proprietate și cu condiția ca pe aceste reproduceri să apară însemnul de marcă înregistrată menționat mai jos. Nu este permisă reproducerea niciunei părți a acestui website pentru a fi vândută sau distribuită în schimbul unui câștig comercial și nici nu se permite modificarea sau încorporarea sa în orice alte lucrări, publicații sau website-uri.
Mărcile, logo-urile, caracterele și alte mărci de serviciu (denumite în mod colectiv "Mărci") ce apar pe acest website aparțin JOBLEE SRL.
Nimic din ceea ce conține acest website nu va fi considerat ca oferind vreo licență sau drept de folosire a vreunei Mărci ce apare pe acest website. Este strict interzisă folosirea/folosirea defectuoasă a Mărcilor ce apar pe acest website, sau în orice alt context pe acest website, cu exceptia celor prevazute în acest document. De asemenea, vă aducem la cunoștință ca JOBLEE SRL. își va exercita în mod activ drepturile de proprietate intelectuală în toate aspectele protejate de lege.
Date identificare firmă:
S.C. JOBLEE S.R.L.
Județul Ilfov, Sos. Lipia Nuci 12, Camera 2, Sat Lipia, Comuna Gruiu, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J23/302/2022, CUI RO 45492027.

SMART HR este un eveniment marca
Joblee