SMART HR 4

3 Martie 2020 - Commons Hub

70 de specialiști în Resurse Umane s-au întrunit la cea de-a 4-a ediție.
S-au dezbătut serios probleme actuale din zona de HR, dar ne-am și destins după o zi de muncă cu dulciuri, cafea și întămplări haioase din recrutare.

Cum a fost?

Gabriela Roșca - Point Consulting, ne-a expus provocările și soluțiile din zona de HR, Cosmin Gherguș - Seatbelt Consulting ne-a sfătuit cum să evitam accidentele și cum să ne protejăm la locul de muncă, iar Ștefan Colac - Lasting Technologies, ne-a prezentat o nouă unealtă tip AI utilizabilă în HR. După pauza în care ne-am delectat cu candy-bar și cafea, Laura Roșianu - Mindit Consulting ne-a vorbit despre background screening și cât de importantă este verificarea informațiilor din CV. Întâlnirea s-a încheiat cu discursului lui Raoul Radu - Iceu Traning, care ne-a prezentat importanța evaluării vocaționale. Una peste alta, considerăm și această ediție a SMART HR o reușită!

Feedback SMART HR 4

Laura - Area HR
Retail

”Toți invitații au avut mesaje utile și inspiraționale și a fost un prilej SMART de-a schimba opinii și best practices.
Fără îndoială aștept să ne revedem cu ocazia edițiilor viitoare.”

Izabela – HR Manager
IT

"A fost un eveniment reușit. Mulțumesc pentru invitație!"

Laura – Referent RU Inginerie

"Mulțumesc pentru invitație. Mie una mi-a plăcut acest eveniment, deși majoritatea subiectelor discutate nu erau noi pentru niciunul dintre noi, cei prezenți acolo. Am reușit totuși să aflu și câteva informații noi."

Cristina – Area HR
Retail

"Îmi spun colegii mei că a fost extrem de interesant evenimentul vostru, felicitări. 😊
Am rugamintea ca, pentru următorul eveniment, să ne anunți cu cât de mult timp înainte posibil, îmi doresc mult sa vin. 😊" 

Lectori

Gabriela Roșca

Point Consulting

Gabriela Roșca are mai mult de 15 ani experiență în HR Management și în elaborarea procedurilor de evaluare. O recomandă interacțiunea cu multinaționale din diverse domenii de activitate. 

Prezentare Servicii
EMAIL

Ștefan Colac

Lasting Technologies

Ștefan a fondat Lasting Technologies, compania care distribuie în România softul de HR, bazat pe inteligența artificială, dezvoltat în colaborare cu partenerii spanioli de la Zapiens. 

Prezentare Servicii
EMAIL

Laura Roșianu

MindIT Consulting

Laura este Manager General la Mindit Co, prima companie românească de background screening, al cărei scop este să schimbe România în bine, crescând gradul de onestitate în mediul de business.

Prezentare Servicii
EMAIL

Raoul Radu

Iceu Training Group

Raoul este psiholog și terapeut cu abilități în analiza comportamentală ți psihoterapie transpersonală, certificată la nivel național de COPSI, iar la nivel internaâional de Asociația Culturală Inkarri.

Prezentare Servicii
EMAIL

Costin Tudor

Undelucram.ro

Costin este fondatorul Undelucram.ro. Are o experiență de peste 13 ani în IT & Customer Satisfaction și de 6 ani este antreprenor, dezvoltând mai multe proiecte de succes.

Prezentare Servicii
EMAIL

Cosmin Gherguș

Seatbelt Consulting

Cosmin oferă consultanță în protecția muncii, prevenirea incendiilor, de evaluare a riscurilor, training în sănătate și securitate în muncă, oferind solutii viabile și aplicabile fiecarui client.

Prezentare Servicii
EMAIL

Parteneri SMART HR 4

Dorești invitație la Evenimentele viitoare?

* participarea este exclusivă pentru specialiștii în resurse umane

SMART HR este un eveniment marca
Point Consulting